HOPPart társulat: Hungari

2014. november 07. 08:43 - varenka

hungari_1415356819.jpg_570x800

Zenélnek, csevegnek, posztolnak, kommentelnek. Játszanak! Olyan végtelen lazasággal adják elő, hogy nem lehet nem szeretni (vagy csak túl pozitív az attitűdöm, ezen szoktam gondolkodni mostanában, miért van az, hogy nekem minden tetszik*). Ülsz a Trafó Klubban, és dumálnak, mintha a nappalidban jöttek volna össze, részemről első sor, tőlem 10 centire háttal az otthon maradt, nemkivándorolt nő, Angliáról minden kivándorlós-klisé elhangzik, ami csak létezhet, én is pont ezeket gondoltam Angliában, jobban belegondolva az egész darab egy kivándorlós-klisé felvonulás, mintha a határátkelő blogot olvasnád - ja basszus, pont ez a cél.

Ülsz a szobádban, határátkelő blogot olvasol, meg a kommenteket, meg te is kommentelsz esetleg, megiszol hozzá egy pohár bort, gondolsz valamit, nevetsz a trollokon, visszaszólsz. Na, pont ugyanez, csak színre vitték és énekelnek is néha, mert miért ne. Cuki.**

 

*Ha nem csillagoznám be, a zárójel hosszabb lenne, mint a mondat, szóval nekem minden tetszik, mert ha nem észbontóan jó, akkor az a jó benne, hogy laza, vagy hogy ugyan mindenki más szar volt, de az a színésznő, az aztán zseniálisan odatette magát, vagy olyan jó beszélgetési alapot adott, vagy mittudomén, hát hogy akarod úgy leélni az életet, hogy minden átlagosra azt mondod, hogy szar.

**Bocs, de tényleg az.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr656873245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása